(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada huquqiy fanlarni o‘qitishda darsliklar, O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi, Oila kodeksi, Fuqarolik kodeksi,Jinoyat kodeksi va boshqa manbalardan foydalanishning ahamiyati haqida bayon etilgan