(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада замонавий савдо турларидан бири бўлган тақсит савдоси, ундаги шартлар ҳамда бу борадаги ҳамаср уламолар,тадиқиқотчиларнинг қарашлари ҳақида сўз юритилади