(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada mediya maydonda axborot tarqatish madaniyati va qoidalari, bugungi kundagi mediyada tarqalayotgan axborotlarning xolatlari yuzasidan fikrlar bildrilgan