(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada siz bugungi hayotimizda odamlar orasida til o‘rganish madaniyati va undan foydalanish qoidalari va shu bilanbirgalikda,gapirish va mahalliy til o‘rganish madaniyati haqida o‘qiysiz.Bundan tashqari,aholi va asosan yoshlar o‘rtasida yangi til o‘rganish,undan to‘g’ri foydalanish va chet el madaniyatini hurmat qilgan holda foydalanish haqida bir qancha ko‘nikmalar haqida o‘rganasiz