(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, individual yondashuvlar asosida musiqa o‘qitish metodikasini takomillashtirishning muhim jihatlari, nazariy asoslariyoritilgan bo’lib, musiqa ta'limi samaradorligini oshirish va zamonaviy talablar asosida o‘quv jarayonini shakllantirish dolzarb masala sifatida o‘rganilgan