(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada diniy tafakkurning ramziy ma’no anglatishdagi o‘rni, o‘ziga xosliklari tahlil qilingan. Ular badiiy asarlardan olingan misollar va o‘zbek xalq maqollari orqali yoritilgan.