(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
O'zini o'zi anglash kishining o'z xulq - atvorini , hissiyotlari va fikrlash jarayonlarini tushunishdir. Bu jarayon shaxsiy rivojlanishi va qaror qabul qilishda muhim ro'l o'ynaydi.Ushbu maqolada o'zini o'zi anglash psixologik jixatlari , muammolari , rivojlanishi strategiyalari va ijtimoiy ta'siri haqida bahs yuritiladi.