(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarida xarajatlarni hisobga olish masalalari ko‘rib chiqilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.