(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada investitsiyani rag‘batlantirish va iqtisodiy rivojlanishni boshlashda hukumatning roli tahlil qilinadi. Hukumatning moliyaviy va institutsional qo‘llab-quvvatlovi, soliq imtiyozlari, qulay investitsiya muhiti yaratish va infratuzilmani rivojlantirishdagi sa’y-harakatlari ko‘rib chiqiladi.