(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ingliz tilida talabalarining kommunikativ kompetentligini rivojlantirish, zamonaviy ta'lim tizimining muhim jihatlaridan biridir. Ushbu annotatsiyada kommunikativ kompetentlikning ta'rifi, uning ahamiyati va ta'lim jarayonidagi o'rni ko'rib chiqiladi. ingliz tilida kommunikativ kompetentlikni rivojlantirishning ahamiyati va uning ta'lim jarayonidagi roli haqida umumiy tasavvur beriladi.