(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning ijodiy faolligini ta'minlovchi kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish mexanizmlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, kompetensiya, kasbiy kompetensiya, ijodiy faollik tushunchalari hususida ham mulohazalar bayon etilgan.