(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada Nyutonning uchinchi qonunini binolar va koʻpriklar kabi turli xil inshootlarni loyihalash va qurishda qanday qoʻllanilishi haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.