(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda bo‘lajak o‘qituvchining metodik komptentligini dasturiy ta’minoti va buning uchun o‘qituvchining bilish kerak bo‘lgan texnik vositalar haqida so‘z yuritladi.