(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada yaqin o’tmish, Rossiya imperiyasi bosqini davri, Sovet davri va mustaqil O’zbekistonning ta’lim tizimlari haqida atroflicha fikrlar bildirilgan. Ta’limning davlat taraqqiyotidagi tutgan katta o’rni va ahamiyati xolis yoritib berilgan.