(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ushbu maqolada o'quvchilarning faolligini oshirish, geografik tushunchalarni tushunish va saqlash uchun geografiya ta'limiga yangi pedagogik texnologiyalarning integratsiyalashuvi ko'rib chiqilgan. U virtual haqiqat, gamifikatsiya va raqamli xaritalash kabi turli usullarni o'rganadi, adabiyotlarni ko'rib chiqish orqali ularning samaradorligini tahlil qiladi va o'qituvchilar uchun amaliy ta'sir ko'rsatadi.