(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur tezisda tijorat banklari moliyaviy barqarorlik ko‘rsatkichlarining Xalqaro valyuta fondi ekspertlari tomonidan ko‘rsatilgan tavsiyalari va moliyaviy barqarorlik ko‘rsatkichlarining Yevropa markaziy banki tomonidan qo‘llaniladigan ko‘rsatkichlari berilgan.