(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Tijorat banklarida xalqaro pul o‘tkazmalari zamonaviy iqtisodiyotning muhim tarkibiy qismlaridan biri hisoblanadi.