(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda boʻlgʻusi turmush qurish arafasida turgan yoshlarni turmushga tayyorligini psixologik mezonlari,oilaviy munosabatlarga tayyorlikning ijtimoiy psixologik omillari yoritilib berilgan. В данной дипломной работе рассмотрены психологические критерии готовности к браку молодых людей,находящихся на Грани будущего вступления в брак, социально-психологические факторы готовности к семейным отношениям.