(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatidagi “Qirqqiz qal’asi” tarixiy-madaniy yodgorligining me’moriy tahlili va tarixi haqida ma’lumotlar keltirilgan.