(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada kassa ishini tashkil etish, naqd pul va boshqa qimmatliklarni inkassatsiya qilishning muhim jihatlari, shuningdek, uning moliyaviy institutlardagi o’rni yoritiladi. Kassa ishini tashkil etishda hozirgi zamon texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati tobora ortib borayotgani, banklarda naqd pul bilan bog’liq operatsiyalarni optimallashtitish va mijozlarga xizmat ko’rsatishni yaxshilash usullari ko’rib chiqiladi.