MARKETING IZLANISHLARI ASOSIDA CHARM POYABZAL SANOATIING BOZOR IMKONIYATLARINI О‘RGANISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda charm-poyabzal mahsulotlariga bо‘lgan talab, Charm-poyabzal sanoati korxonalari samaradorligini oshirish bо‘yicha mamlakatimizda olib borilayotgan amaliyotlar, charm-poyabzal mahsulotlariga bо‘lgan talabga ta’sir kо‘rsatuvchi omillar keltirilgan.В данной статье представлены современный спрос на кожевенно-обувные изделия, проводимые в нашей стране практики по повышению эффективности предприятий кожевенно-обувной промышленности, а также факторы, влияющие на спрос на кожевенно-обувные изделия.This article presents the current demand for leather and footwear products, practices carried out in our country to improve the efficiency of enterprises in the leather and footwear industry, as well as factors affecting the demand for leather and footwear products.