Tranzistor-tranzistor mantiqiy elementlar va ularning yaratilish tarixi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ishda tranzistorning vazifasi, tuzulishi va ishlash prinsiplari analogli va raqamli texnikalarda qo‘llanilish tartibi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Bipolyar va maydonli transistorlarning farqi va qo‘llanilish sohalari, transistor-tranzistor mantiqiy oilasi tarkibi keltirilgan.