ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ИНТЕРАКТИВ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Таълим тўғрисидаги қонунда ўсиб келаётган авлодни мустақил фикрлайдиган қилиб тарбиялаш вазифаси ҳам қўйилган. Ушбу масаланинг ҳал этилиши кўп жиҳатдан ўқитишнинг интерактив методларини қўллашга ҳам боғлиқ.