YONG'IN VAQTIDA ODAMLARNI BINOLARDAN EVAKUATSIYA QILISH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tadqiqotning maqsadi yong'in xavfsizligi va yong'in vaqtida odamlarni binolardan evakuatsiya qilish usullarini takomillashtirish bo'yicha samarali metodikasini ishlab chiqish va uni amaliyotga tatbiq etishdan iborat.