FARG’ONA VODIYSI QIRG’IZLARI MADANIYATIDA URF-ODAT VA MAROSIMLAR ASOSIDA MILLIY IDENTIKLIKNI SAQLASH TENDENSIYALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada Farg‘ona vodiysi qirg‘izlari madaniyatida milliy itentiklikni saqlab qolish omili sifatida ijtimoiy hayotda qo‘llaniladigan milliy urf-odatlar, marosimlar o‘rganilgan. В данной статье исследуются национальные обычаи и обряды, используемые в общественной жизни как фактор сохранения национальной идентичности в культуре кыргызов Ферганской долины.In this article, the national customs and ceremonies used in social life as a factor of preserving national identity in the culture of the Kyrgyz of the Ferghana Valley are studied.