Charlz Dikkens ijodining olamshumul ahamiyati (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Dikkens o'z davrining eng mashhur romannavislaridan biri edi va hozirda ham eng mashhur va eng ko'p o'qiladigan ingliz mualliflaridan biri bo'lib qolmoqda.