Mustaqillik davri kutubxona-axborot muassasalari rivojlanishining yangi bosqichi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
maqolada mustaqillik davri kutubxona-axborot muassasalari rivojlanishining yangi bosqichi yoritilgan. Мaqolada “kutubxona” so‘zining turli davrlardagi tahlili, rivojlanish bosqichlari haqidа ma’lumotlar berilgan.the article describes a new stage of the development of library and information institutions during the period of independence. The article provides information about the analysis of the word "library" in different periods and the stages of its development.