O’zbekiston Respublikasida moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari asosida ish yuritishning asosiy muammolari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda hozirgi kunda yurtimizda moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari asosida ish yuritishning asosiy kamchiliglari va kuzatuvlar natijasida aniqlangan transformatsiyalsh jarayonidagi muammolarni yoritib berilgan.