ERKIN VOHIDOV IJODIDA EPIGRAFNING O‘RNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Badiiy asar ko‘rkam bo‘lishi uchun uning har bir unsuri o‘rinli va mukammallikni talab qiladi. Asarning ichki va tashqi tomoni ijodkor mahorati bilan go‘zal tarzda payvandlansa, ana shunday nuqtada haqiqiy san’at asari paydo bo‘ladi. Mana shu jarayonni Erkin Vohidov she’rlariga tanlangan epigraflar va ularning mavzu yo‘nalishiga qay darajada mosligi misolida kuzatish mumkin.