MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARIDA BADIIY SAN’ATLARNING O’RNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Muhammad Yusuf sheʼrlari, ularda qo'llangan badiiy san'atlar, badiiy san'at namunalari haqida ma'lumot beriladi. Shoirning badiiy san'at namunalaridan qay tarzda foydalanganligi batafsil yoritib beriladi.