TIJORAT BANKLARIDA DEPOZIT OPERATSIYALAR HISOBINI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Jahon iqtisodiyotida bank tizimlari muhim rol o'ynaydi, va bu tizimlarning samaradorligi hamda ishonchliligi iqtisodiy barqarorlik va o'sish uchun juda muhimdir.