TA'LIMDA ADABIYOTNING O‘RNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ta'lim jarayonida adabiyotning o'rni va ahamiyati yoritiladi. Adabiyot nafaqat bilim berish, balki o'quvchilarning estetik dunyoqarashini shakllantirishda, hissiy rivojlanishida va insoniy qadriyatlarni anglashida muhim rol o'ynaydi. Maqolada, shuningdek, adabiyot darslarining yosh avlodni tarbiyalashdagi o'rni va zamonaviy ta'lim jarayonida adabiyotning qanday qo'llanilishi haqida fikr yuritiladi. Muallif adabiyotning shaxsiy rivojlanishga ta'siri va madaniy merosni asrab-avaylashda uning o‘qitilishining ahamiyatini tahlil qiladi.