Bug‘doyning zang kasalliklari va ularga qarshi zamonaviy fungitsidlarni qo‘llash (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
O‘zbekistonda istiqlolning dastlabki yillaridan boshlab mamlakatimiz aholisining don va don mahsulotlariga bo‘lgan talabini qondirish, don mustaqilligiga erishish hamda barqarorligini ta’minlash borasida kompleks chora-tadbirlar ishlab chiqildi