Qashqadaryo viloyati Shahrisabz-Kitob botig’i rekreatsiya va turistik resurslari va ulardan foydalanishning geografik asoslarining tahlili (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Yurtimiz mustaqillikka erishgach, bozor iqtisodiyotiga asoslangan jamiyat qurishni o‘zining asosiy maqsadi qilib belgilab oldi. Bu ishda turizm sohasi ham yetakchi tarmoqlardan biri hisoblanadi