PATENT HUQUQI HIMOYA QILISH TARTIBI O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI VA XITOY XALQ RESPUBLIKASI QIYOSIY TAHLILI MISOLIDA (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kun globallashuv sharoitida insoniyat va uning taraqqiyotiga xavf solib kelayotgan xavfli ijtimoiy illatlardan biri bo’lgan terrorizm va ekstremizmga qarshi samarali kurashish masalari va bunga doir mamlakatimiz rahbari tomonidan ko’rsatilayotgan tashabbuslar keng ilmiy darajada yoritilgan.