XALQ QO‘SHIQLARI – MA’NAVIY OZUQA MANBAYI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bu maqolada xalq qo‘shiqlarining tarixi, ularning turlari, qanday vaziyatlarda aytilishi haqidagi fikrlar misollar yordamida tahlil qilingan.В данной статье с помощью примеров анализируется история народных песен, их виды, а также представления о том, в каких ситуациях они поются.In this article, the history of folk songs, their types, and ideas about what situations they are sung with the help of examples are analyzed.