ICHKI ISHLAR ORGANLARI TEZKOR-QIDIRUV FAOLIYATIDA AXBOROTDAN FOYDALANISH TO‘G‘RISIDAGI AYRIM NAZARIY TUSHUNCHALAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada ichki ishlar organlari tezkor bo‘linmalarining tezkor qidiruv faoliyatida axborotning tushunchalari, uni to‘plash va undan foydalanish bo‘yicha olimlarning ilmiy fikrlari yoritilgan.В статье освещены понятия информatsiи в оперативно-розыскной деятельности оперативных подразделений органов внутренних дел, научные взгляды ученых по ее сбору и использованию.The article describes the concepts of information in the operational-search activities of the internal affairs bodies, the scientific views of scientists on its collection and use.