Abdukarimova Gulchexra Baratovna Toshkent davlat transport universiteti “Ijtimoiy fanlar” kafedrasi katta о‘qituvchisi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Globallashuv shapoitida yoshlapning zamonaviy madaniy qiyofaci о‘pganilishi jamiyat hayotining bapcha cohalapi bilan bog‘liq holda amalga oshipilmoqda.