MUSTAQIL TA’LIMDA KASBGA YO‘NALTIRILGAN MULOQOT KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA KOUCHING TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Nofilologik ta’lim yo‘nalishlarida xorijiy tillarni o‘qitishning zamonaviy konsepsiyasiga ko‘ra universitet chet tili kursi kasbiy muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishga yo‘naltirilgan bo‘lishi kerak.