Qoraqalpog`iston Respublikasida joylashgan Borsakelmas ko`li sho`r suvi tarkibini analiz qilish (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Qoraqolpog`iston respublikasida joylashgan Borsakelmas ko`li sho`r suvi tarkibini analiz qilishdagi olingan natijalar keltirib o`tilgan va olingan natijalarning amaliy ahamiyati haqida ma’lumot beriladi.