YURAK-QON TOMIR KASALLIKLARINING OLDINI OLISH: BIRLAMCHI VA IKKILAMCHI PROFILAKTIKA STRATEGIYALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda yurak-qon tomir kasalliklarining oldini olish: birlamchi va ikkilamchi profilaktika strategiyalari, yurak-qon tomir kasalliklarining tarqalishi va ta'sir, hayot tarzini o'zgartirish, xavf omillarini boshqarish, yurak-qon tomir kasalliklarini oldini olish strategiyalari uchun hozirgi dalillarga asoslangan yondashuvlar, birlamchi va ikkilamchi profilaktikasi bo'yicha keng qamrovli strategiyalar, rivojlanayotgan texnologiyalar va optimallashtirilgan bemorlarni parvarish qilish uchun ushbu yondashuvlarni integratsiyalashuvi to'g'risida to'liq bayon qilingan.