IJTIMOIY HAYOTDA SIYOSIY E’TIQODNING TARBIYAVIY TA’SIRI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola siyosiy e’tiqodlarning siyosiy va tarbiyaviy jarayonlarga ta’siri, shaxsning siyosiy e’tiqodlari siyosiy faoliyat va davlat boshqaruvida qanday muhim rol o’ynashi o’rganilgan. Shuningdek, siyosiy e’tiqodlarning siyosiy faollik, jamiyatdagi ijtimoiy mas’uliyat va davlat boshqaruviga ta’siri keng ko’lamda ko’rib chiqilib, ularning yoshlarni siyosiy ongli va mas’uliyatli fuqarolar sifatida tarbiyalashdagi o’rni tahlil qilingan.