O'QUVCHILARGA HARF SHAKLLARINI O'RGATISH METODIKASINI SHAKLLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda o'quvchilarga harf shakllarini oʻrgatish metodikasini shakllantirish, erta savodxonlikni rivojlantirishda harf shaklini oʻqitishga ko'p qirrali yondashuvning ahamiyati, qiziqarli faoliyat va individuallashtirilgan koʻrsatmalarni o'z ichiga olish zarurligi, eshitish va vizual tajribalarni o'z ichiga olgan holda, harflarni oʻrganishni real dunyo kontekstlari bilan bogʻlash va oʻqitishni individual taʼlim uslublariga moslashtirish orqali oʻqituvchilar yosh oʻquvchilar uchun yanada boyitilgan va samarali taʼlim muhitini yaratishi toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.