Yoshlar ma’naviy tarbiyasida tizimli yondashuvning zamonaviy asoslari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ушбу мақолада миллийлик, мафкура,маънавият ҳалқ, ёшлар,одоб-аҳлоқ, жамият, маҳалла, таълим-тарбия, жамоа, оила, орзу, мақсад, тизимлилик ҳақида сўз борадиNational,ideologe,people,manners,societe,neighbourhood,education,team,family,dream,goal,concept.В стате рассматриваютция нацоналност, идеология, люди, морал, объшество, сеъмя, мечта, сел, систематичностъ