ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИГА МЎЛЖАЛЛАНГАН ЕРЛАРНИ БАҲОЛАШ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Республикамиздаги қишлоқ хўжалик мақсадлари учун мўлжалланган ерларнинг меъёрий қийматини баҳолаш, ушбу ерлардан самарали фойдаланиш бўйича масалалари ёритилди.Были освещены вопросы об оценка нормативной стоимости земель сельскохозяйственного назначения Республики и эффективного использования этих земель.The issues of assessing the standard value of agricultural lands in the Republic and the efficient use of these lands were covered.