IJTIMOIY MOSLASHUV IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TAHLIL OB’YEKTI SIFATIDA (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Shaxsning ijtimoiy moslashuvi - bu bir shaxs yoki guruhning ijtimoiy jamiyatga moslashish jarayoni bo‘lib, u orqali hayotiy maqsadlarni amalga oshirish shartlarini ifodalaydi.