KREDIT TURLARI VA ULARNING XUSUSIYATLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Kredit jarayoni qarz oluvchi va kreditor o'rtasidagi munosabatlarning boshlang'ich nuqtasi bo'lib, tijorat banki tomonidan ifodalanadi. Kredit berish jarayonining bir qismi sifatida kredit turi, kredit shartlari, kredit summasi, kredit bo'yicha foiz stavkasi va undan foydalanish belgilanadi.