PUL MABLAGLARI TO'G'RISIDA HISOBOT TUZISHNI TAKOMILLASHTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Pul mablag‘lari to‘g‘risida hisobot tuzishni takomillashtirish zamonaviy biznesda muhim ahamiyat kasb etadi. Hisobotlar kompaniyaning moliyaviy holatini aks ettirib, rahbariyatga strategik qarorlar qabul qilishda yordam beradi