Qisqa masofaga yuguruvchi oʻquvchilarni maxsus jismoniy tayyorgarligini optimallashtirish usullari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Hozirgi kunda ta’lim oldidagi eng muhim masalalardan biri jismoniy tarbiya va sport fanlarini ham jahon andozalariga javob beradigan oʻquv adabiyotlari va ilgʻor pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda oʻqitishdir.