PEDAGOGIK FAOLIYATNING PSIXOLOGIK OMILLARI HAMDA PEDAGOGLAR ZIMMASIDAGI ASOSIY VAZIFALAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o‘qituvchining shaxsiga, kasbiy bilimdonligiga qo‘yiladigan mezon va talablar, ta’lim samaradorligini ta’minlashda o‘qituvchi va o‘quvchi hamkorligining o‘rni, pedagogik faoliyatda,shaxslararo munosabatlar jarayonidagi muloqot ko‘nikmalari, bo‘lajak o‘qituvchilarda pedagogik mahorat, pedagogik nazokat kabi sifatlarini tarbiyalash xususida to’xtalindi. Shu boisdan bu mavzu tadqiqotchilar, tarbiyachilar, pedagoglar va psixologlar uchun muhim ahamiyatga ega.